CÉGÜNKRŐL

A nyomdánkban készülő termékek a névjegyektől a meghívókon, brossúrákon keresztül a könyvekig felölelik a magán és az üzleti nyomtatványok teljes skáláját.

Cégünk a '90-es évek közepétől áll a megrendelők szolgálatára, 
magas színvonalú grafikai és nyomdai megoldásokat nyújtunk ügyfeleinek, a lehető legrövidebb határidővel. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező megbízható, kreatív, dinamikus és fiatalos csapatunk segít Önnek megtalálni az optimális megoldásokat. Grafikusaink nyomtatható formába öntik az elképzeléseket, gépmestereink kézzelfogható terméket készítenek belőle.

Minden esetben hosszútávú együttműködésre és komplex kiszolgálásra törekszünk.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a minőségi nyomtatás ma már önmagában kevés, ezért a munkák során 
a minőség mellett nagyon fontosnak tartjuk a rugalmasságot, a gyors és pontos megoldásokat, valamint az ügyfelekkel folytatott folyamatos kommunikációt – mely legnagyobb előnyünk a nagy nyomdákkal szemben, az átlátható és családias ügymenet mellett.

Megbízhatóságunkat igazolja, hogy ügyfeleink nagy része már a kezdetektől visszajár hozzánk
és kitart mellettünk. De a „fiatalabb” ügyfeleinket is már évek óta szolgáljuk ki.
Kollégáink a területükön nagyfokú szakmai kompetenciával bírnak, akik emellett szeretik is
a szakmájukat, amely a késztermékeken is meglátszik.

A termékek széles palettáját képesek vagyunk előállítani, saját telephelyünkön, saját tulajdonú gépeinkkel. Azok a műveletek, amik házon belül nem kivitelezhetők, profi alvállalkozókon keresztül valósulhatnak meg. Méretünknél fogva a kis és közepes példányszámú munkák állnak a legközelebb hozzánk, de nem riadunk vissza a nagy példányszámoktól sem, amelyet számos sikeresen elvégzett és lezárt munka is bizonyít. A nyomdában készülő termékek a névjegyektől a meghívókon, brossúrákon keresztül a könyvekig felölelik a magán és az üzleti nyomtatványok teljes skáláját.


Várjuk megrendelőink között!


Lorencz János,
cégvezető